Любопитно

С деца на море – как да се подготвим за почивката?

С деца на море. Звучи като малко предизвикателство, нали? Добре, признаваме, не е никак малко. Даже напротив. Организирането на почивка за цялото семейство често ни затруднява. Затова днес ви споделяме 3 трика, които се надяваме да ви улеснят в подготовката за семейната ваканция.


Изберете такова място, което предлага възможности за забавления за цялото семейство
Разгледайте офертите и се насочете към хотел, осигуряващ релакс за вас и весели мигове за малчуганите. Нашето предложение е да потърсите all inclusive хотел с аквапарк. Така няма да трябва да мислите нито за изхранването, нито за за забавленията на най-малките. Знаем колко капризни са децата, когато става въпрос за храна. All inclusive хотелите предлагат богато и разнообразно меню за закуска, обяд и вечеря, така че шансът да хапнат нещо вкусно е голям. Често този тип хотели имат и осигурена анимация. Екип от аниматори ще се грижи децата да не скучаят, докато вие релаксирате. Децата ще рисуват, пеят, танцуват, докато вие се наслаждавате на спокойствие. Все пак това е основната цел на почивката – вие да се отдадете на релакс и да забравите за ежедневните ангажименти. Хотел с аквапарк е добра идея и по друга причина – осигурява забавни мигове за цялото семейство. Водните игри в аквапарка гарантират забавления и незабравими спомени за малки и големи.


Стегнете куфарите по списък и не забравяйте слънцезащитата
Знаем, че събирането на багажа е като задача по висша математика – не е невъзможна за решаване, но често ни затруднява. Особено ако искаме да сме подготвени за всякакви ситуации. За да сте спокойни, че няма да забравите нищо, най-добре си направедене списък предварително. Отделете време да разпишете какво искате да вземете с вас и се водете по този списък при събирането на багажа. Чадъри, шапки, бански, дрехи – сигурни сме, че за всичко това ще се сетите. Не забравяйте да вземете слънцезащитата. Детската кожа е чувствителна и изгаря много по-бързо, затова по възможност заложете на слънцезащитата с висок фактор.


Помислете за забавления по време на самото пътуване
Без значение дали пътувате с кола или с влак, пътят може да ви се стори безкрайно дълъг, ако децата започнат да мрънкат. За да не скучаят по време на пътуването, може да пеете песни, да играете на различни игри, да разглеждате заедно книжки. Ако имат любими книжки, може да ги разлиствате и четете заедно. Не забравяйте да вземете и нещо за хапване, малчуганите могат да прегладнеят по пътя.

Покажи още
Back to top button
error: Content is protected !!