СозополХотели

Където небето докосва морето: Почивка във Вила Лист, Созопол

Информация за обекта
  • Хотел Вила Лист
  • Адрес: Созопол, ул. Яни Попов 5
  • Телефон: 0885 557 862
  • E-mail: villalist@mail.bg

Ваканция, изпълнена със забавления и мигове, в която цялото семейство прекарва приятно. Не искаме ли именно това, когато планираме лятната си почивка?

Созопол е любимо място за отдих от години както на български, така и на много чуждестранни туристи. Днес споделяме с вас малко повече информация за хотел Вила Лист. Това е нашето предложение за хотел на плажа в Созопол, в който може да отседнете, ако изберете морския град за летния си отдих.


Къде се намира Вила Лист?
На централния плаж в Созопол. Отличната локация е една от силните страни на хотела и една от причините много гости да избират да отседнат точно там. Ако и вие търсите хотел, позициониран на една ръка разстояние от плажа, вече знаете къде може да отседнете. За следващата си почивка в Созопол може да резервирате стая или апартамент във Вила Лист.


С какво разполага хотелът?
Говорейки за стаите и апартаментите на хотела, ще ви кажем, че те са общо 160 на брой. Може да изберете единична, двойна, икономична стая или апартамент. Част от помещенията са с морска гледка, което позволява да се любувате на любимото синьо отблизо.

Във Вила Лист изхранването се извършва на блок маса. Предлагат се храни и напитки от българската и европейската кухня. Ресторантът има две зали и открита тераса, която е с гледка към към Старата част на Созопол и морето. Лоби барът също е с красива гледка към тези две места. Там може да изпиете своето сутрешно кафе. А ако искате да се насладите на свеж коктейл, докато плувате под слънчевите лъчи – пул барът е мястото.

Два басейна са на разположение на гостите – външен и вътрешен. Външният има обособена част за децата, а край него са поставени чадъри и шезлонги, които може да използвате.

За да бъде почивката ви максимално пълноценна, Вила Лист осигурява възможност за тренировка във фитнеса на хотела и възможност за релакс в уелнес зона. В уелнес зоната може да разпуснете с масаж или да прекарате приятно в сауната и парната баня.


Какво още предлага Вила Лист на своите гости?
Освен комфорт на самия морски бряг, Вила Лист предлага на своите гости и конферентна зала. Хотелът е подходящ както за почивка, така и за работа и бизнес събития като тиймбилдинг, презентации, лекции. На разположение са 4 просторни конферентни зали с различен капацитет. Екипът съдейства за успешното протичане на всяко мероприятие, като се грижи всичко да е изпипано до най-малкия детайл и да няма технически проблеми. Може да се доверите на Вила Лист, ако търсите хотел с конферентна зала в Созопол.

Екипът на Вила Лист има богат опит зад гърба си и в организирането на сватбени тържества. Може да кажете “ДА” на половинката си в комплекса и да споделите с гостите си невероятните емоции. Приказната гледка и красивият фон за вашите снимки са гарантирани.

Покажи още
Back to top button
error: Content is protected !!