СозополХотели

Хотел Флагман – Созопол

Информация за обекта
  • Хотел Флагман
  • Адрес: Созопол, ул. Одеса 1
  • Телефон: 055 024 301
  • E-mail: flagman_sozopol@yahoo.com

Хотел Флагман  е разположен в така наречения нов град на Созопол. Плаж Харманите отстои само на 50 метра, на 500 метра се намира старият град, а централнага градска част на Созопол на 200. Хотелът предлага 10 студиям 4 средни апартамента състоящи се от хол и спалня, 33 двойни стаи и 4 големи апартамента с 2 стаи и хол. Конфортно обзаведените апартаменти и стаи в хотела освен голямата тераса във всяка от тях са оборудвани с телевизор, климатик, сателитна телевизия, телефон мини-бар, хладилник.

Гостите могат да се възползват от ресторанта на хотела притежаващ 2 открити веранди и предлагащ европейска и българска кухня както и голямо разнообразие безалкохолни и алкохолни коктейли и напитки. Почиващите могат да се насладят и на дневният бар който е разположен в непосредствена близост до басейна на хотела който ще освежи горещите летни дни с коктейли, десерти, студени и топли напитки.

Хотелът предлага и конферентна зала оборудвана с климатик и всичкото необходимо оборудване за провеждане на бизнес срещи, семинари и форуми. Залата има капацитет 80-100 души.
Хотелът предлага и басейн с детска секция, джакузи, сауна, спортен център, зала за масажи, обмяна на валута сейфове за съхранение на ценности, детски кът и рум сървис.

Покажи още
Back to top button
error: Content is protected !!