Любопитно

Заведенията в Бургас ще ви очароват с морския си интериор

Вторият по големина черноморски град и най-големият такъв в Югоизточна България, черноморската перла Бургас. В хиляди легенди описан, в много песни възпят –град на морски мечти, слънчево настроение и плажни вълнения. Културен, икономически и транспортен център, съсредоточил в себе си забележителности, природна красота и безброй атракции. Достъпът до него е свободен и лесно преодолим и поради наличието на сухоземен, воден и въздушен начин на транспорт.

Градът се е превърнал в желана туристическа дестинация поради своеобразните си ресурси – близостта до резервати, защитени местности, културно-исторически паметници, съхранени автентични селища, чиста Черноморска ивица и множеството фестивали и атракции, които предлага на своите посетители. Морската градина, разположена непосредствено до плажната ивица и предпочитано място за отдих и почивка сред прохладна зеленина през различните годишни сезони. Бургаската катедрала и защитената местност Пода са сред 100-те национални туристически обекти, пленяващи всеки свой посетител и достойни представители на автентичните съхранени ценности на отминалите славни векове. Едно истинско бижу, кокетно разположено в Бургаския залив е едноименния манастир „Св. Анастасия“, единствен по своя род запазен средновековен островен манастир в Черно море.

http://rezervaciq.com/българия/ресторанти

Тук всеки гост, и местен жител може искрено да се отдаде на почивка и забавление сред множеството атракции и ежегодни фестивали. Дни на пясъчните фигури събират почитатели от цялата страна, и не само. Национална седмица на морето, международни фестивали и редица концерти карат местните жители и гости да изпълнят сърцето на града и да го превърнат в препълнен кошер от шумящи весели празнуващи души.

За да бъде наистина пълноценна почивката ви, най-важното е къде ще бъдете настанени и с какво ще бъдете нахранени. Многобройни хотели с прекрасен изглед към морският бряг, с всевъзможни екстри и качествено обслужване са на ваше разположение. А в ресторантите в Бургас ще се насладите на първокласно приготвените рибни специалитети и морски дарове, на вкусните ястия от българската национална кухня. Почитателите на чуждестранните кухни- френска, немска, руска, италианска, японска, също ще останат очаровани от богатото разнообразие и апетитно приготвени от най-добрите готвачи. Перфектно обслужване, приятна морска атмосфера, в приятелска компания и любимата напитка очертават вашето незабравимо изживяване тук.

В заведенията в Бургас ще ви очароват с морския си интериор, с невероятната гледка към морския залез или изгрев, с приятелски приветливото настроение на персонала и с вечерната си програма, специално подбрана за да превърне посещението ви в незабравимо изживяване.

Покажи още
Back to top button
error: Content is protected !!